Lgs Türkçe Özel Ders Denizli

Lgs Türkçe Özel Ders Denizli
Hızlı Okuma Kursu

Lgs Türkçe Özel Ders Denizli

Türkçe dersi lgs hazırlığı yapan 8. sınıf öğrencileri için oldukça önemlidir. Çünkü 90 sorunun 20 tanesi Türkçe dersinden çıkmaktadır. Ayrıca diğer derslerin sorularını çözebilmek için, formül kullanabilmek için, işlem yapabilmek için soruyu anlaması gerekir. Bunun için Türkçe’ den ekstra bir çalışma yapması gerekir. Bizler de bu nedenle sizlere önerdiğimiz 30 ders saati Türkçe özel dersin yanında 10 ders saati hızlı paragraf okuma ve anlama dersini de almanızı önemle tavsiye ediyoruz. Böylelikle okuma hızınız 2-3 kat artacak ve okuduğunuzu da kolay anlayabilecek, sınavda zaman kaybı yaşamayacaksınız.

Türkçe Özel Ders

Bizden ders almadan önce 20 dakikalık deneme dersimize ücretsiz olarak katılım sağlayabilirsiniz. Derslerimiz yüz yüze, bire bir, birkaç kişilik küçük grup ya da online olarak yapılabilir. Birebir olarak yapılması daha iyi sonuçlar vermektedir. Başta Denizli merkez olmak üzere ilçelerinde de özel ders alma imkanınız vardır. 1 ders saati 40 dakikadır. Öğrencinin isteği doğrultusunda beli aralıklarda program oluşturulur. Ders gününde derse katılamayan öğrenci için telafi dersi hazırlanır.

40 dakika ders 10 dakika ara 40 dakika ders şeklinde ders işlenir. Derse bir önceki dersin ödevinden çözülemeyen sorular çözülerek ve ödev kontrolü sağlanarak başlanır, sonrasında yeni konu anlatılır, örnekler verilerek pekiştirilir. Öğrenci anlamadığı yerde soru sorabilir, anlaşılmayan kısım tekrar edilerek anlaşılması sağlanır. Geçmiş yıllara ait konu ile ilgili soru varsa çözülür, ardından bir sorun kalmadıysa ödev verilerek ders bitirilir.

Öğretmenlerimiz

Ders veren öğretmenlerimiz alanlarına hakim, yeni nesil soruları çözmede kabiliyetli, öğrenci ile iletişimi güçlü, öğrenciyi motive eden, öğrenciye dersi sevdiren, öğrenciden desteğini esirgemeyen, güvenilir,yıllarca bu sektörde çalışmış, tecrübe sahibi kişilerdir.

Lgs Türkçe Özel Ders Denizli Önemli Not: Bizden ders alan LGS-YKS sınavına girecek öğrencilere iki haftada bir online deneme uyguluyoruz. Tüm adayların düzenli katılım sağlamasını istemekteyiz. Sınava belirlenen gün içerisinde girilmesi zorunlu olduğundan, o gün içerisinde sınava girilmesi şarttır.

Lgs Türkçe Özel Ders Denizli Bize buradan ulaşabilirsiniz.

Merak Edilenler
Ders almaya başlamadan evvel, ücretsiz deneme imkanımız var mıdır?
Evet, 20 dakikalık örnek ders imkanımız bulunmaktadır.
Aldığım hizmetten memnun kaldım, ancak öğretmen değişikliği istiyorum, mümkün müdür?
Evet, sizin için uygun olan kriterler doğrultusunda yeni bir öğretmen yönlendirmesi yapmaktayız.
Uzaktan eğitim gerçekten iyi sonuçlanıyor mu?
Evet, sonuçlanmaktadır, hatta bazı öğrencilerimiz için ulaşım esnasındaki vakit kaybı, yorgunluk nedenlerinden dolayı yüz yüze eğitimden daha verimli olmaktadır.

Sizler ve öğretmenlerimiz için pandemi döneminin yarattığı olumsuz etkileri azaltmak için özel ders ücretlerimizde kampanyalar başlattık. Bizleri arayarak, veya aşağıdaki iletişim formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilir, fiyat teklifi alabilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçin
Aşağıdaki formu doldurarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Telefon aramalarınıza yada whatsapp mesajlarınıza anlık olarak cevap vermekteyiz.

    Lgs Türkçe Özel Ders Denizli
    Hızlı Okuma Kursu

    Lgs Türkçe Özel Ders Denizli

    Lgs Türkçe Özel Ders Denizli

    Lgs Türkçe Özel Ders Denizli

    Lgs Türkçe Özel Ders Denizli

    Lgs Türkçe Özel Ders Denizli

    Hızlı Okuma Kursu
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Programlar ve Özel Ders Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
    error: Content is protected !!
    Mesaj gönder
    1
    WhatsApp İletişim
    Merhaba,
    Sizlere nasıl yardımcı olabilirim?
    Call Now Button