Lgs Türkçe Özel Ders Karaman

Lgs Türkçe Özel Ders Karaman
Hızlı Okuma Kursu

Lgs Türkçe Özel Ders Karaman, 8. sınıf öğrencileri için 2022 haziran ayı başlarında girecek oldukları liseye geçiş sınavı için özel ders veriyoruz. Lgs’ de Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden 10 soru, İngilizce dersinden 10 soru, İnkılap Tarihi dersinden 10 soru, Türkçe dersinden 20 soru olmak üzere toplamda 50 soru ilk oturumda sorulmaktadır. Fen Bilimleri dersinden 20 soru, Matematik dersinden 20 soru olmak üzere toplamda 40 soru ikinci oturumda sorulmaktadır. İki oturumun toplamında ise 90 soru sorulmakta olup bunların yaklaşık % 23′ ünü Türkçe dersi soruları oluşturmaktadır. Bu özelliğiyle Türkçe dersi oldukça önemli bir rakama ve önemli bir yere sahiptir.

Karaman merkez başta olmak üzere ilçelerinde de özel ders hizmeti sunuyoruz.  İsteğe bağlı olarak derslerinizi birebir olarak, grup olarak, yüz yüze olarak veyahut online olarak alabilirsiniz. Lgs hazırlık öğrencilerinin birebir özel ders almaları daha iyi olacaktır. Derste dersi daha rahat dinleyebilecekler, soru sormada sıkıntı yaşamayacaklar, dikkatlerini çekecek ders dışı bir uyaran olmayacağı için derse odaklanacaklar konuyu daha iyi anlayacaklardır.

Türkçe Özel Ders

Özel derslerimizde 1 ders saati 40 dakikadır. Bizden ilk kez ders alacak olanların 20 dakikalık deneme dersine ücretsiz olarak katılımını bekliyoruz. Uzman öğretmenlerimiz tarafından anlatılan konular örneklerle açıklanır, üzerinde sorular- denemeler- testler- çıkmış sorular- ödev soruları çözülerek konunun pekiştirilmesi hafızaya kaydedilmesi güçlendirilir. Lgs hazırlığı için öğrencilerimizin genel olarak Türkçe dersinden 30 ders saati özel ders almaları yeterli olacaktır. Bu ders saati öğrencinin algı düzeyi, anlama kapasitesi, derse karşı istekliliği, kendini daha çok geliştirme… gibi isteğine göre çok az farklılık gösterebilir. Ayrıca öğrencilerimizin 10 ders saati hızlı paragraf okuma ve anlama dersinden özel ders almaları yararlarına olacaktır. Okuma hızları 2-3 kat artacak, hızlı okudukları gibi okuduklarını kolaylıkla anlayabilecekleri için bu dersi önemle tavsiye ediyoruz.

LGS Türkçe Özel Ders Karaman

Derslerimiz alanlarında uzman öğretmenler tarafından verilmekte olup hedefinizdeki liseye gidebilmeniz için kaliteli eğitim  veren kurumumuza bekleriz.

Hızlı Okuma Kursu

Hızlı Okuma Kursu LGS Türkçe Özel Ders Karaman ekibi tarafından yüz yüze ya da online olarak özel ders şeklinde verilir. Kursun amacı öğrencilerimizin okuma hızını 2,3 kat arttırmaktır. ilkokul 4. sınıftan itibaren tüm öğrenciler ve yetişkinler Hızlı Okuma Kursuna katılabilir.

Kursumuz yaklaşık 1 aylık süreçte tamamlanır ve 12- 18 saat ders yeterli gelmektedir. LGS Türkçe Özel Ders Karaman’da hızlı okuma eğitimi alanında deneyimli, öğretmenler ile online olarak Türkiye’nin her bölgesine ders verilmektedir. Karaman merkez ya da ilçelerinde evinize öğretmen yönlendirebiliriz, öğrencimiz evde özel ders ile bu eğitimi tamamlayabilir.

Hayat boyunca kullanabileceği teknik bilgileri sınavlara girecek her adaya tavsiye etmekteyiz.

Hızlı Paragraf Teknikleri

Hızlı paragraf teknikleri kursumuzu LGS Türkçe Özel Ders Karaman ekibinden alabilirsiniz. Sınavlarda karşılaşacağı paragraf sorularını, teknikler kullanarak ve doğru şekilde odaklanarak, en kısa sürede çözmeyi hedeflemekteyiz. Hızlı paragraf teknikleri kursu 10 derste tamamlanmaktadır. Online olarak özel derslere katılabilir ya da evinizde özel ders alabilirsiniz.

LGS Türkçe Özel Ders Karaman ekibi alanında uzman kadrosu ile hızlı paragraf teknikeri kursunu öğrencilere etkili bir şekilde tamamlatıp, sınavlarda diğer branşlara daha fazla vakit kalmasını sağlamaktadır.

Önemli Not: Bizden ders alan LGS-YKS sınavına girecek öğrencilere iki haftada bir online deneme uyguluyoruz. Tüm adayların düzenli katılım sağlamasını istemekteyiz. Sınava belirlenen gün içerisinde girilmesi zorunlu olduğundan, o gün içerisinde sınava girilmesi şarttır.

Bize buradan ulaşabilirsiniz.

Merak Edilenler
Ders almaya başlamadan evvel, ücretsiz deneme imkanımız var mıdır?
Evet, 20 dakikalık örnek ders imkanımız bulunmaktadır.
Aldığım hizmetten memnun kaldım, ancak öğretmen değişikliği istiyorum, mümkün müdür?
Evet, sizin için uygun olan kriterler doğrultusunda yeni bir öğretmen yönlendirmesi yapmaktayız.
Uzaktan eğitim gerçekten iyi sonuçlanıyor mu?
Evet, sonuçlanmaktadır, hatta bazı öğrencilerimiz için ulaşım esnasındaki vakit kaybı, yorgunluk nedenlerinden dolayı yüz yüze eğitimden daha verimli olmaktadır.

Sizler ve öğretmenlerimiz için pandemi döneminin yarattığı olumsuz etkileri azaltmak için özel ders ücretlerimizde kampanyalar başlattık. Bizleri arayarak, veya aşağıdaki iletişim formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilir, fiyat teklifi alabilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçin
Aşağıdaki formu doldurarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Telefon aramalarınıza yada whatsapp mesajlarınıza anlık olarak cevap vermekteyiz.

    Lgs Türkçe Özel Ders Karaman

    Lgs Türkçe Özel Ders Karaman

    Lgs Türkçe Özel Ders Karaman
    Hızlı Okuma Kursu

    Lgs Türkçe Özel Ders Karaman

    Lgs Türkçe Özel Ders Karaman

    Lgs Türkçe Özel Ders Karaman

    Hızlı Okuma Kursu
    Programlar ve Özel Ders Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
    error: Content is protected !!
    Mesaj gönder
    1
    WhatsApp İletişim
    Merhaba,
    Sizlere nasıl yardımcı olabilirim?
    Call Now Button