Bolu Lgs Kursu

Bolu Lgs Kursu
Hızlı Okuma Kursu

Bolu Lgs Kursu 

Bolu ve çevresinde lgs hazırlık öğrencilerine yüz yüze veya online olarak özel ders veriyoruz. 8. sınıf öğrencilerinin 4 Haziran 2022  Cumartesi günü girecekleri liseye geçiş sınavı anlamına alan lgs için hazırlıklarımızı tamamladık siz değerli öğrencilerimizi bekliyoruz. Bizden özel ders almak isteyenlere istedikleri branş öğretmenlerinden kendilerine en uygun olanını öğrencinin evine yönlendirerek yüz yüze eğitim almalarını sağlıyoruz.

Pandemi gerekçesiyle yüz yüze ders istemeyenlere istedikleri branş öğretmenlerinden kendilerine en uygun olanını online bağlantı yoluyla uzaktan eğitim için yönlendiriyoruz. Sınavda çıkacak derslerden oluşan paket eğitim isteyenlere ekonomik olarak sunuyoruz. Sadece kendini geliştirmek istedikleri dersten almak isteyenlere de ayrı ayrı ders alma fırsatı sunuyoruz. Ders almadan önce deneme dersi imkanı sunuyoruz. Deneme dersimiz 20 dakika sürer ve bu dersten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Normal bir ders saatimiz ise 40 dakika sürmektedir.

Öğretmenlerimiz derece yapmış öğrenciler yetiştirmiş, alanlarında deneyim sahibi, mesleki kabiliyetleri yüksek, öğrenci ile iletişimi iyi, öğrenciyi destekleyen, eksiklerini gözlemleyip tamamlamalarında yardımcı olan, başarılı, dinamik bir kadrodan oluşmaktadır. Yıllardır eğitim sektöründe hizmet vermekte olan kurumumuz sizlerden gelen memnuniyet bildiren mesajlar neticesinde çalışmalarına devam etmektedir. Öğrenci ve velilerimize 7/24 destek vermekteyiz.

LGS DERSLERİNDE ÖNERİLEN DERS SAATLERİ

Matematik 70 ders saati

Fen Bilimleri 40 ders saati

Türkçe 30 ders saati

İnkılap Tarihi 24 ders saati

İngilizce 24 ders saati

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 12 ders saati olup toplamda 200 ders saatidir.

Eğitim Koçu:

İsteyen kişiler için eğitim koçu ( ücreti karşılığında ) tahsis etmekteyiz. Eğitim koçumuz üstün zekalılar okulunun eğitim koçu olmakla birlikte koordinatörüne bağlı olarak çalışır. Koordinatörüne ve kurum sorumlusuna gerekli bilgilendirmeleri yapmakla da görevlidir.

Bolu Lgs Kursu olarak tecrübeli öğretmenler ile çalışıyoruz. Bolu Lgs Kursu öğretmenleri yeni nesil sorular çözen ve anlatan öğretmenlerdir.

Bolu Lgs Kursu olarak öncelikli olarak

https://www.ozeldersdunyasi.com

https://www.onlinelgskurs.com

Önemli Not: Bolu Lgs Kursu bizden ders alan LGS-YKS sınavına girecek öğrencilere iki haftada bir online deneme uyguluyoruz. Tüm adayların düzenli katılım sağlamasını istemekteyiz. Sınava belirlenen gün içerisinde girilmesi zorunlu olduğundan, o gün içerisinde sınava girilmesi şarttır.

Merak Edilenler
Ders almaya başlamadan evvel, ücretsiz deneme imkanımız var mıdır?
Evet, 20 dakikalık örnek ders imkanımız bulunmaktadır.
Aldığım hizmetten memnun kaldım, ancak öğretmen değişikliği istiyorum, mümkün müdür?
Evet, sizin için uygun olan kriterler doğrultusunda yeni bir öğretmen yönlendirmesi yapmaktayız.
Uzaktan eğitim gerçekten iyi sonuçlanıyor mu?
Evet, sonuçlanmaktadır, hatta bazı öğrencilerimiz için ulaşım esnasındaki vakit kaybı, yorgunluk nedenlerinden dolayı yüz yüze eğitimden daha verimli olmaktadır.

Sizler ve öğretmenlerimiz için pandemi döneminin yarattığı olumsuz etkileri azaltmak için özel ders ücretlerimizde kampanyalar başlattık. Bizleri arayarak, veya aşağıdaki iletişim formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilir, fiyat teklifi alabilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçin
Aşağıdaki formu doldurarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Telefon aramalarınıza yada whatsapp mesajlarınıza anlık olarak cevap vermekteyiz.

    Bolu Lgs Kursu

    Bolu Lgs Kursu

    Bolu Lgs Kursu
    Hızlı Okuma Kursu

    Bolu Lgs Kursu

    Bolu Lgs Kursu

    Bolu Lgs Kursu

    Hızlı Okuma Kursu
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Programlar ve Özel Ders Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
    error: Content is protected !!
    Mesaj gönder
    1
    WhatsApp İletişim
    Merhaba,
    Sizlere nasıl yardımcı olabilirim?
    Call Now Button